magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nooit meer de deur uit voor jouw Elvis-aankopen
 
De tentoonstelling van het podiumpak, de vele vrienden uit de Elvis-entourage die langskwamen voor meet and greets, Elvis-fans die zomaar even aankwamen om een praatje te maken en, niet te vergeten, de 16e augustus waarop we aan elke klant in de shop een setje met kopieen gaven van de kranten uit 1977 die berichtten over het overlijden van Elvis. De enorme opkomst die dat tot gevolg had en de Turnhoutse politie die overwoog om de straat af te sluiten voor verkeer, vanwege de toestroom aan bezoekers die op straat stonden te wachten om de winkel in te kunnen.

Allemaal prachtige herinneringen, maar... de tijden zijn veranderd. Elvisfans gaan niet meer kilometers rijden voor een aankoop, maar kiezen er voor om hun producten online te bestellen in een superdeluxe webshop en vertrouwen er op dat de bestelling ook nog eens dezelfde dag wordt verstuurd.

Geen fysieke ontmoetingen meer om de door jou bestelde producten ergens te gaan afhalen, wat in het kader van de corona-pandemie eigenlijk maar beter is ook. Gewoon vanuit je luie stoel bestellen en de volgende dag alles, keurig verpakt en in goede staat, thuis ontvangen. ShopElvisMatters heeft begrepen hoe de wereld is veranderd en is daarom niet voor niets de grootste 100% Elvis-shop van Europa.
 
 ShopElvisMatters: jouw nr1 Elvis-shop!  
 
Gepubliceerd: 05 oktober 2021, 05:46
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - New Year’s Eve