magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ShopElvisMatters is d Elvis Shop
 
Sinds 2014 is ShopElvisMatters geoptimaliseerd voor gebruik op desktop computer, laptop en tablet. Waar je ook bent, bestellen kan vanop elk online toestel, 24 uur op 24. Een ruime keuze aan Elvis-materiaal, en de snelste service. Bestellingen tot 22 uur worden dezelfde dag nog verzonden! Met Track & Trace kan je leveringsoverzicht terugvinden van je pakketje. Aan de hand van de speciale code kan je online steeds checken waar je bestelling zich op dat ogenblik bevindt, en wanneer de levering verwacht wordt. Een professionele shop als geen ander en een website zoals een shop die moet hebben. Handig, overzichtelijk en vernieuwend!

Uiteraard worden er automatisch punten per besteed bedrag aan jouw account toegevoegd. ShopElvisMatters biedt als ENIGE deze service aan. Handig voor wie zn klevertjes vroeger verloor, en interessant voor wie op elk moment wil weten hoeveel het bonustegoed precies bedraagt.

De grootste troef van ShopElvisMatters is de GRATIS VERZENDING naar Belgi, Nederland en Duitsland! Klanten die een bestelling plaatsen vanaf 65 euro hoeven zich geen zorgen meer te maken over de verzendkosten. Neem snel een kijkje in onze onlineshop! En ontdek de nieuwe FTD releases, alsook de toekomstige uitgaven die je nu al in pre-order al bestellen!
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 02 oktober 2021, 19:03
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - An American Trilogy