magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 On Tour boxset 200 euro Ún gratis verzending
 
Elvis On Tour, de laatste film van Elvis, opgenomen in 1972, was een enorm succes en won de Golden Globe Award voor Beste Documentaire, waarmee het de enige Elvis-film was die een prijs won. Deze documentaire werd geregisseerd door Robert Abel en Pierre Adidige en biedt een kijk achter de schermen van Elvis die 'on tour' is door 15 steden in het voorjaar van 1972. Elvis op het podium, backstage en on the road. Deze film / documentaire was destijds revolutionair omdat je als kijker meermaals kon genieten van een splitscreen. Dit wil zeggen dat er tegelijkertijd meerdere beelden naast elkaar, te zien zijn. De werkelijk spectaculaire beelden van Elvis zijn op zich al zeer indrukwekkend, maar met deze splitscreen was het werkelijk overdonderend. En kreeg je een bijzonder goede indruk wat het geweest moet zijn om een concert van Elvis bij te wonen. Een belevenis om nooit te vergeten. En dankzij deze film maakt dit een grote indruk op ons fans tot de dag van vandaag.

Erik Lorentzen, in samenwerking met Jerry Luckenbach, heeft honderden onbekende en ongepubliceerde foto's van de april-, juni- en novembertour van 1972 in handen kunnen krijgen. Deze foto's zijn allemaal te zien zijn in deze unieke boekenset 'Elvis On Tour 1972 - 2022 The 50 Years Anniversary Book Trilogy'. Uitgebracht ter gelegenheid van 50 jaar Elvis On Tour.

Uniek aan deze 1200 pagina's tellende editie is dat hier voor het eerst de complete en zeer uitgebreide informatie van alle shows en sessies wordt gepresenteerd. Datums, tijden, plaatsen, producenten, ... enz. Deze drie boeken worden gepresenteerd in een luxe casette. Meer dan 1200 pagina's met meer dan 1000 ongeziene foto's. Nu te koop bij ShopElvisMatters aan een waanzinnige prijs: 220 euro INCLUSIEF gratis verzending naar BelgiŰ, Nederland en Duitsland!
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 14 september 2021, 18:56
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Polk Salad Annie