magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland Tours bezorgt je dé reis van je leven
 
Vele jaren krijgen we van de fans en reizigers te horen dat ze de reis van hun leven hebben beleefd, met Graceland Tours en ElvisMatters naar Amerika. Een op-en-top verzorgde reis, een familiale band tussen de reizigers met als doel zoveel mogelijk te zien van de bezienswaardigheden van hun idool, en vooral de verrassingen tijdens de reis (zoals een exclusief bezoek aan Elvis' huis in Beverly Hills of een 'special guest' enkel voor de ElvisMatters-reizigers).

Graceland Tours/ElvisMatters is er voor dé fan die het maximale uit zijn of haar reis wilt halen! Kwaliteit staat voorop zowel voor het transport ter plaatse als voor de hotelkeuze. Iedereen kan deelnemen aan de reis, fans, leden, familie van fans, enz.

Volgend jaar in augustus 2022 maken we weer een reis om vele jaren na te genieten. We vertrekken op 4 augustus naar New York en Washington, reizen door voor Elvis Week (7 nachten) naar Memphis en relaxen na in Hawaii (6 nachten). We bezoeken er de belangrijkste Elvis' hotspots. Je kan zelf kiezen of je één, twee of drie weken meereist.

Vraag nu info, of schrijf je in via:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 07 september 2021, 18:37
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dinner At Eight