magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis en Ginger
 
Op 12 augustus vindt in Memphis het event ‘An Evening with Ginger Alden’ plaats in het Sheraton Downtown Memphis Hotel, en dit in exclusieve samenwerking met ElvisMatters. Helaas voor de Europese fans zal dit event niet kunnen bijgewoond worden door de corona-maatregelen waardoor het nog verboden is te reizen en toegelaten te worden als toerist in Amerika. Maar wie het boek van Ginger Alden nog niet in huis heeft, plaats dan je bestelling bij ShopElvisMatters en ontvang het volgende week bij je thuis.

Ginger Alden voorstellen hoeft wellicht niet meer. Ze was de laatste vriendin van Elvis, en op vraag van Elvis was ze vanaf november 1976 haast elke dag bij hem. Omdat ze zo jong was — 20 pas — liet hij ook vaak haar moeder overvliegen, en nodigde hij naast Ginger ook haar twee zussen Rosemary en Terry uit op wat z'n laatste vakantie zou worden, Hawaii in maart 1977. Het was ook Ginger die op 16 augustus het levenloze lichaam van Elvis aantrof, nadat hij niet reageerde op haar geroep.



Voor het eerst heeft Ginger in 2014 haar hele verhaal neergeschreven in een boek, “Elvis & Ginger”. Het is een fascinerend document dat met veel gevoel voor detail, veel liefde en respect voor Elvis geschreven is, vanuit het standpunt van een meisje van 20 jaar, dat tot haar eigen verbazing Elvis hoort vragen of ze wel had gemerkt dat hij meer aandacht had voor haar dan voor iemand anders, en die zich in een droom waant, wanneer Elvis haar zacht op de lippen kust. Een uniek boek, dat eindelijk een antwoord geeft op vele vragen, en de laatste maanden van Elvis' leven beschrijft met de pen van iemand die alles vanop de eerste rij meemaakte. Lees nu de Nederlandstalige versie van haar bestseller. ElvisMatters verkreeg de exclusieve rechten voor de Nederlandstalige versie van het boek. Bestel bij ShopElvisMatters!
 
 Bestel  
 
Gepubliceerd: 10 juli 2021, 07:06
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Tucson ‘76