magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 USA 2022: 45 Years After met Graceland Tours en ElvisMatters
 
Op 16 augustus 2022 zal het precies 45 jaar geleden zijn dat Elvis overleed in Graceland. De fans die tijdens de Elvis Week in augustus al ooit aanwezig geweest zijn tijdens andere jaren, weten dat gedurende die dagen er in en rondom Graceland een sfeer heerst die met geen woorden te beschrijven is. Zo uniek dat je ze zelf moet meemaken om het te beseffen.

ElvisMatters/Graceland Tours is al jaren gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar Memphis, Las Vegas en Hawaii. En ook in 2022 zal ElvisMatters naar USA reizen indien de maatregelen met het corona-virus het toelaten, en de toestand ter plaatse. Je kan zelf ervaren hoe uniek een reis met ElvisMatters is, welke verrassingen er steeds zijn (wat bij andere organisaties niet is) zodat de reis jouw droomreis wordt! Het is nu nog onmogelijk om richtprijzen te geven in deze tijden, zeker gezien de coronapandemie en de luchtvaartmaatschappijen en hotels zelf de prijzen nog niet vrijgeven. Het kan dus nog alle kanten op. Waarschijnlijk zullen we na de zomer pas een echt zicht hebben op prijzen.

Maar wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van onze reisplannen in 2022, laat het ons dan weten. Meer nog: misschien wil jij nog een stad bezoeken die gerelateerd is met Elvis. Memphis, Hawaii staan al op ons programma maar als jij de week voor Memphis nog tips hebt, stuur ons een mail naar jeroen@elvismatters.com.

Wie graag mee wilt, kan ook nu al sparen met ons betalingsplan dat al meer dan vijftien jaar bestaat!

Info NL: michel@elvismatters.com

Info BE: jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 07 maart 2021, 07:32
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny