magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 From Memphis to Taipeh
 
Het was eind jaren vijftig dat de eerste Aziatische platen met Elvis' muziek werden uitgebracht. Sindsdien volgden honderden platen, velen met prachtige covers in verschillende variaties en met prachtig gekleurd vinyl. Toch is er in alle jaren daarna nooit een gids voor verzamelaars over Elvis' Aziatische vinyl gepubliceerd. Er is zelfs nooit een bescheiden, informatief boekje over deze albums geweest. Tot nu!

Dit nieuwe boek is de allereerste naslaggids voor de Aziatische vinylreleases van Elvis. De uitgever besloot dit volume te beperken tot 10 ”en 12” platen afkomstig uit zes grote Aziatische landen: Hong Kong, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan en Thailand. Binnenin leer je waar, waarom en voor wie deze platen zijn gemaakt. Je zult ontdekken wat de jacht op vinyl in deze landen betekende en hoe er overgebleven platen werden gevonden. De hoesafbeeldingen en labelontwerpen worden aan de verzamelaar gepresenteerd in formaten die groot genoeg zijn om direct op de pagina te lezen.

En dat is precies wat u moet doen! U zult zeker lachen om onbedoelde fouten die vaak op de albumhoezen en labels verschijnen, ze zijn hilarisch.

Dit hardcover boek komt in de ring met meer dan 500 pagina's, meet 28x28cm en weegt meer dan 3 kilo. In het boek vind je meer dan 500 verschillende records en 2500+ afbeeldingen. Bestel het vandaag in pre-order!
 
 ShopElvisMatters: 24/7 jouw Elvis-shop!  
 
Gepubliceerd: 10 februari 2021, 19:44
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dixieland Rocks