magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Tom Jones brengt ode aan Elvis in The Voice UK
 
Afgelopen zaterdag was er weer een aflevering van The Voice UK. In de jury zit niemand minder dan Tom Jones. Het werd een bijzondere aflevering want vooraf had Sir Tom tegen zijn mede-juryleden in de kleedkamers verteld over zijn ontmoeting met Elvis. Later in de aflevering herinnerde Olly Murs Tom aan zijn Elvis Presley-verhaal en vroeg de crooner om het lied voor hen te zingen.

"Tom zong met Elvis Presley, is dat niet gek?" zei Olly tegen zijn collega-juryleden. "Ik ontmoette hem in 1965 in LA toen ik de song zong 'With These Hands'," zei Sir Tom. "En Elvis kwam naar me toe en hij zong 'With these hands, I will cling to you.’(vertaald 'Met deze handen zal ik me aan je vastklampen’.)

Toen de huisband tijdens The Voice UK de openingsmaten begon te spelen, haalde collega-jurylid Anne-Marie diep adem van opwinding. Een duidelijk ontroerde Sir Tom begon toen zijn prachtige hit uit 1965 te zingen voor het ontzagwekkende publiek terwijl zijn collega-coaches toekeken, en gaf hem een ​​brullende staande ovatie toen de laatste noten van het nummer wegebben.

De vele reacties achter waren het een dat zijn ontroerende vertolking van het lied hen tot tranen hadden gebracht. Geniet van een 80-jarige Tom Jones met zijn prachtige stem en het nummer 'With These Hands'.
 
 Bekijk de clip  
 
Gepubliceerd: 18 januari 2021, 17:48
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Takin’ Tahoe Tonight