magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis Day by Day bij ShopElvisMatters verkrijgbaar
 
Kees Mouwen, de man achter de blog Elvis Day By Day, kondigde eind vorig jaar de release van zijn tweede Elvis Presley-jaarboek 'Elvis Day By Day 2020 - The Year In Review' aan.

In januari 2020 maakte hij het eerste deel van 'Elvis Day By Day - The Year in Review'. De reacties waren positief en verschillende lezers beschreven het boek als een 2.0-versie van de jaarlijkse Elvis Specials die van 1963 tot 1985 verschenen.

Poplar Tunes Publishing en Memphis Mansion kondigen met trots de release aan van ‘Elvis Day By Day 2020 - The Year In Review’. De 600 nieuwsupdates over alles wat er dit jaar in de Elvis-wereld is gebeurd laten duidelijk zien dat Elvis Presley er nog steeds populair is.

De makers hebben al het nieuws verzameld en meer dan 50 diepgaande recensies, artikelen en interviews toegevoegd, die zowel de belangrijke als de meer bijzondere uitgaves van het jaar behandelen, in één compleet en volledig geïllustreerd naslagwerk. Het boek is samengesteld en geschreven door Kees Mouwen met aanvullende bijdragen van Nigel Patterson en Piers Beagley - van het Elvis Information Network - en andere fans van over de hele wereld, en een voorwoord van de bekende Elvis Presley-auteur Alanna Nash. Het full color boek bevat meer dan 300 pagina's met meer dan 550 illustraties en komt deze maand uit. Verkrijgbaar via ShopElvisMatters.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 10 januari 2021, 19:16
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Something For Everybody