magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Boek From Memphis to Taipeh naar drukker
 
De release van het boek 'From Memphis to Taipeh - A Reference Guide to the Colorful Magic of Elvis' Asian Vinyl' staat gepland voor januari 2021. De oplage is gelimiteerd tot 500 exemplaren wereldwijd. Het boek is inmiddels naar de drukker.

Het was eind jaren vijftig dat de eerste Aziatische platen met Elvis’ muziek werden uitgebracht. Sindsdien volgden honderden platen, velen met prachtige covers in verschillende variaties en met prachtig gekleurd vinyl. Toch is er in alle jaren daarna nooit een gids voor verzamelaars over Elvis’ Aziatische vinyl gepubliceerd. Er is zelfs nooit een bescheiden, informatief boekje over deze albums geweest. Tot nu! Dit nieuwe boek is de allereerste naslaggids voor de Aziatische vinylreleases van Elvis.

Dit volume zal zich beperken tot de 10 inch en 12 inch platen afkomstig uit zes grote Aziatische landen: Hong Kong, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan en Thailand. Binnenin leer je waar, waarom en voor wie deze records zijn gemaakt.

Je zult ontdekken wat de jacht op vinyl in deze landen betekende en hoe overgebleven platen werden gevonden. De hoesafbeeldingen en labelontwerpen worden aan de verzamelaar gepresenteerd in formaten die groot genoeg zijn om direct op de pagina te lezen. Dit hardcover boek bevat meer dan 500 pagina's en weegt meer dan 3 kilo. In het boek vind je meer dan 500 verschillende platen en en meer dan 2500 afbeeldingen. De makers zijn ook al gestart met het samenstellen van Volume 2. Verkrijgbaar via ShopElvisMatters.
 
 Bestel dit unieke boek  
 
Gepubliceerd: 03 januari 2021, 21:45
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girls, Girls, Girls!