magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 WIN EEN ORIGINEEL TCB PODIUMPAK VAN ELVIS' GITARIST
 
ElvisMatters is een fanclub van, voor en door leden. Al jarenlang de actiefste en grootste fanclub in BelgiŽ en Nederland. En dit alles ter ere van de grootste entertainer ooit, Elvis Presley.

ElvisMatters heeft al veel unieke events, uitgaven en reizen op het lijstje staan. Denk aan de allereerste reunie met de complete TCB-band, de vele concerten doorheen Europa met The Original Cast, Elvis' laatste vriendin voor het eerst in Europa voor de fans, en nog veel meer. Alles door fans en voor de fans!

Maar we gaan we er een unieke en niet eerder vertoonde actie voor onze leden aan toevoegen.

Ben je lid van ElvisMatters dan maak jij kans op een ORIGINEEL PODIUMPAK VAN JOHN WILKINSON. Het pak dat gitarist John Wilkinson meerdere malen droeg tijdens concerten met Elvis. Een uniek exemplaar voor in je collectie! Zie hierboven het soortgelijke pak zoals James destijds droeg. Wat je hiervoor moet doen? Helemaal niets. Wij zijn blij met jou als lid en alleen dat is voldoende om jou mee te laten loten voor het podiumpak van gitarist John Wilkinson. Iedereen die op 1 december lid is doet mee.

Ben je nog geen lid van ElvisMatters? Dan mis je ieder kwartaal het enige echte glossy magazine ELVIS. Toch kun ook jij kans maken op dit gratis podiumpak van John Wilkinson. Als je nu lid word dan loot ook jij mee in december!
 
 WORD NU LID VAN ELVISMATTERS!  
 
Gepubliceerd: 06 oktober 2020, 18:55
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - One Night In Vegas