magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Een groot gemis in Vegas
 
Loanne Miller Parker, weduwe van Elvis Presley's manager Colonel Tom Parker, overleed op 84-jarige leeftijd. Loanne werd geboren op 11 juli 1935 in Covington, Ohio als dochter van Paul E. en Mary C. Miller. Ze verhuisde naar Dayton, Ohio na de middelbare school. Na haar afstuderen werkte ze in de kantoren van Superior Steel en S&H Green Stamps, en stortte ze zich op de zakenwereld en maakte ze de weg vrij voor toekomstige kansen.

Loanne verhuisde in 1968 naar Las Vegas, waar ze een job kreeg als secretaris van de directeur reclame en publiciteit van het International Hotel (nu bekend als The Westgate). Ze ontmoette de Colonel toen hij onderhandelde over het contract voor Elvis Presley om op te treden in het International Hotel. De Colonel was zo onder de indruk van haar zakelijke vaardigheden dat hij RCA Records vroeg haar in te huren voor de komende Elvis Presley-tour in 1969.

Na de tour bleven Loanne en de Colonel samenwerken, werden verliefd en trouwden in 1990. Ze waren toegewijd aan elkaar en na zijn dood in 1997 promootte Loanne steeds met trots de waarheid en complexiteit van de nalatenschap van de Colonel als Elvis 'manager. Loanne hield van Las Vegas en vertelde graag talloze verhalen over de gouden jaren van de stad. Ze was vaak gastvrouw voor ElvisMatters die naar Las Vegas reisden met fans, en ze charmeerde met haar vele persoonlijke verhalen over dat indrukwekkende tijdperk met Elvis en de Colonel.

Ze was zeer actief in Vegas en toonde haar talenten als onder meer voorzitter van de vereniging van huiseigenaren. Ze werd zeer gerespecteerd, en als muziekliefhebber woonde ze regelmatig concerten en muziekgerelateerde evenementen bij. Loanne was ook een felle verdediger van dierenrechten waarbij ze ook steeds gulle donaties deed aan verschillende dierenorganisaties. Loanne hechtte veel waarde aan quality time doorbrengen met haar vele vrienden. Of het nu ging om haar wekelijkse bijeenkomst met de Mahjong-groep of uitstapjes naar lokale shows, haar lunches en diners of gewoon gewoon om koffie te drinken, Loanne heeft altijd een manier gevonden om contact te houden met haar toegewijde vrienden die haar vrolijke houding en aanstekelijke glimlach zullen missen. Loanne zal nog lang herinnerd worden door degenen omwille van haar echtheid, vriendelijkheid en en gulle ziel.

We zullen haar enorm missen en ook haar geliefde hond BaoShen en kat Tipper zullen haar enorm missen. RIP Loanne!
 
 
Gepubliceerd: 14 mei 2020, 09:08
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - The Wonder Of You