magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Marc Brillouet vertelt.. over Elvis en Charlie Hodge
 
Dit weekend ontvingen van radiolegende Marc Brillouet een mail over zijn podcast-verhalen en Marc Brillouet vertelt... Zelfs in deze coronatijd weet voormalig VRT producer-presentator Marc Brillouet zich in zijn thuisstudio verstrooiend en nuttig bezig te houden. Die verplichte anderhalve meter afstand en zovele kilometers verder, weet hij makkelijk te overkoepelen door voortaan via zijn microfoon honderden verhalen met u te delen die hij de voorbije decennia heeft verzameld en vaak persoonlijk beleefd. Marc kan daarvoor niet alleen een beroep doen op zijn gigantische discotheek, maar ook op de vele interviews die hij in de loop van zijn carrière heeft ingeblikt, alsook op de stapels info die hij onderweg heeft opgestoken.

De voorbije jaren heeft Marc in Vlaanderen een rist voordrachten gegeven met als invalshoek "muziekverhalen van toen voor oren van nu". Vaak vroeg het publiek hem achteraf waar ze die info konden terugvinden. Covid-19 inspireerde en motiveerde Brillouet om daar nu een gevolg aan te geven door voortaan op een gezellige en onderhoudende manier te keuvelen en te mijmeren over al die iconische hits en hun legendarische uitvoerders. Wie Marc nog kent van zijn Radio 2 - programma's "Hitriders", "De Lage Landen" en "Funiculi Funicula", weet dat hij altijd met een brede muzikale kennis en smaak heeft samengesteld en gepresenteerd, en dat ook nu zo wil volhouden.

Leun gezellig achterover en geniet op een ontspannen manier van deze nieuwe podcast-reeks "Marc Brillouet vertelt..." Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met nieuwe verhalen! In de podcast hieronder een interview met Charlie Hodge over Elvis!
 
 Luister nu!  
 
Gepubliceerd: 04 mei 2020, 12:23
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Wild In The Country