magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Art Rooijakkers over Elvis in Miss Podcast
 
In Miss Podcast laten bekende Nederlanders de belangrijkste geluiden uit hun leven horen. Bij Art Rooijakkers kom je dan al snel uit bij Bruce Springsteen en Elvis Presley. En hij sprak openhartig over zijn overstap naar RTL.

Het is twee jaar geleden dat Art Rooijakkers de overstap maakte naar RTL. Dat was een spannende tijd voor de presentator. 'Ik moest weer op nul beginnen, ik nam geen programma's mee. Het was niet zo dat ik Wie is de Mol? meenam naar RTL 4. Dus ik liet veel achter en ik moest aan nieuwe dingen beginnen. Daar moet je wel voor werken en voor knokken.'

Zijn talkshow Zomer met Art kreeg veel kritiek en de kijkcijfers vielen tegen. 'Dat is lastig inderdaad. Er zit dan een heel team achter je, ik probeerde de sfeer erin te houden. Er waren wel dagen dat ik met lood in m'n schoenen, dat ik het wel uit mijn tenen moest halen, de inspiratie en de energie.'

Onlangs overleed een goede vriend van Rooijakkers. Dat heeft hem doen nadenken over zijn eigen leven. "Ik ben niet op de goede weg. Uiteindelijk zijn de mensen die aan je bed staan, dat zijn de mensen op wie je je leven zou moeten richten. Ik heb weinig tijd voor mijn vrienden, mijn familie, zelfs voor mijn dochters en vriendin. Ik ben druk met werk, maar dat is ook een keuze."

Iedere gast moet er aan het eind van een Miss Podcast-aflevering aan geloven, de karaoke. Art koos voor het lied Change Of Habit van Elvis Presley als de soundtrack van zijn leven. Al ziet hij heel goed de verschillen tussen hem de Amerikaanse zanger. "Elvis had in dit nummer alles wat ik niet heb. Die heeft gewoon als je z'n stem hoort, als je hem ziet bewegen, je denkt maar aan één ding en dat is aan seks. En je denkt bij mij aan heel veel dingen, maar niet meteen aan seks. Ik zie wel het verschil tussen Elvis Presley en Art Rooijakkers." Luister hieronder naar de podcast.
 
 Luister naar Miss Podcast met Art Rooijakkers!  
 
Gepubliceerd: 22 maart 2020, 18:13
Bron: NPO / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis sings Memphis, Tennessee