magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Filmopnames Elvis-film voorlopig stilgelegd
 
De opnames van de nog titelloze film over Elvis Presley in AustraliŽ zijn voorlopig stilgelegd nu acteur Tom Hanks besmet is met het coronavirus. Dat heeft Baz Luhrmann, de Australische regisseur van de film, aan cast en crew laten weten. Het is niet duidelijk hoeveel personen direct contact hebben gehad met Hanks, maar iedereen van de productie is voorlopig naar huis gestuurd. De film moet in oktober 2021 verschijnen.

De premier van Queensland, waar de opnamen zouden plaatsvinden, heeft donderdag gezegd dat iedereen die in nauw contact is geweest met Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson in isolatie moet. "Ik heb meerdere keren contact gehad met Baz Luhrmann en hij wil bij de inwoners van Queensland benadrukken dat alle regels rondom het virus worden nageleefd", aldus de premier volgens The Hollywood Reporter.

Hanks speelt in de film de rol van Colonel Tom Parker, die jarenlang de manager was van Presley. De manager heette eigenlijk Dries van Kuijk en werd geboren in Nederland. De 63-jarige Hanks en zijn even oude vrouw Rita Wilson waren al minstens een week in AustraliŽ toen bekend werd dat zij het virus hebben opgelopen. Volgens de autoriteiten in het land is dat gebeurd in hun thuisland de Verenigde Staten of hebben ze het onderweg van de VS naar AustraliŽ opgelopen.

Hanks en Wilson, die al een aantal concerten in AustraliŽ had gegeven ter promotie van haar nieuwe album Halfway to Home, zitten momenteel minimaal twee weken in isolatie in een ziekenhuis aan de Gold Coast.
 
 
Gepubliceerd: 12 maart 2020, 18:45
Bron: NU / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Double Trouble