magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Franse fanclub brengt Elvis-boek uit op 6 juni
 
Onze bevriende collega Jean-Marie Pouzenc van de Franse fanclub Elvis, My Happiness stuurde ons een preview van zijn nieuwe boek "Elvis, Technicolor in Black & White". De geplande releasedatum is 6 juni van dit jaar. Het boek focust op de films "Blue Hawaii" en "Fun In Acapulco" maar vertelt ook het verhaal van Elvis's hele filmcarrière in Frankrijk door middel van foto's, posters (uit België en Frankrijk), recensies, advertenties, achtergrondverhalen, de liedjes en de platen , magazinecovers en zeldzame Franse documenten. Het boek bevat honderden ongepubliceerde zwart-witfoto's uit de archieven van Paramount en het Franse tijdschrift Cinémonde.

Het boek wordt geleverd met een extra cd met o.m. 29 alternatieve takes uit de periode 1956-1962, evenals een LP met 8 alternatieve takes.

Als bonus - voor Franse klanten - wordt het boek geleverd met een speciale cd met 25 interpretaties van Elvis Presley-liedjes van 20 verschillende artiesten, Lucky Blondo, Johnny Hallyday, Henri Salvador, Les Negresses Vert, Les Champions, Danny Boy, André Claveau, Yvette Giraud, Michel Roux en Pascal Sevran.
 
 
Gepubliceerd: 08 maart 2020, 18:28
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - It Happened At The World's Fair