magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Reis met ons mee naar Memphis in augustus 2020!
 
Maak nu je plannen om met ons mee te reizen naar Memphis in augustus voor Elvis Week 2020! Elvis Week is tussen 8-16 augustus in Graceland en tickets voor de verschillende events zijn gisteren te koop. Het evenementenprogramma van Elvis Presley Enterprises omvat onder meer het jubileumconcert van de Nashville Marathon Sessions die precies 50 jaar geleden plaatsvonden, een filmvertoning van That's The Way It Is met live-muziek en aanwezigheid van gitarist James Burton, pianospeler Glen D Hardin en drummer Ronnie Tutt van Elvis' TCB Band. Speciale gasten tijdens Elvis Week 2020 zijn onder meer TCB Band-leden James Burton, Glen Hardin en Ronnie Tutt; Elvis '"Loving You" en "King Creole" co-actrice Mother Dolores Hart; Elvis 'Follow That Dream' co-sterren Robin & Gavin Koon; Larry Domasin, die speelde in "Fun in Acapulco" en meer! Bekijk het schema met evenementen en tickets nu op ElvisWeek.com.

ElvisMatters/Graceland Tours reist van 10 tot en met 18 augustus naar Memphis, Tennessee! Je bezoekt o.m. Tupelo en het geboortehuisje van Elvis, Elvis' zijn eerste appartement waar hij voor het eerst zijn eigen slaapkamer had, Graceland en de musea, en nog veel meer. Je verblijft in het prachtige Sheraton Downtown Memphis Hotel op loopafstand van Beale Street: de straat met restaurants, winkeltjes en de vele muziekbars die in augustus steeds veel volk lokken!

Voorafgaand aan deze reis kan je nog 5 nachten extra boeken in New York, waar we nog een citytour doen langs o.m. Madison Square Garden en Hard Rock Café die een rol speelden in de carrière van Elvis!

Vraag meer info en prijzen:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 07 maart 2020, 09:55
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Elvis as recorded at Boston Garden '71