magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Met ElvisMatters naar Amerika in augustus!
 
Als Elvis fan moet je minstens in je leven éen keer in Memphis geweest zijn! Rondwandelen in Graceland, het huis waar Elvis 20 jaar gewoond heeft, is kippenvel vanaf de eerste minuut dat je het huis binnenwandelt. Rondkijken in het huis, foto's nemen, en wegdromen naar de momenten dat Elvis er rondliep. Daarnaast kan je tientallen podiumpakken van Elvis bezichtigen, originele memorabilia, originele filmposters, awards en nog veel meer. Bezoek zeker ook Elvis Presley's Motors met de vele auto's en moto's van Elvis, en ga aan boord van de Lisa Marie (één van de privé-vliegtuigen van Elvis). Naast dit alles biedt Memphis zoveel meer met de Elvis' hotspots uit zijn carrière en leven, en als hoogtepunt de Candlelight Vigil op 15 augustus.

De reizen van ElvisMatters/Graceland-Tours zijn tot in de puntjes uitgewerkt, zoals het een professionele organisatie betaamt. We zijn trouwens officeel erkend door Graceland, met hierdoor ook exclusieve voordelen!

Het bestuur van ElvisMatters/Graceland-Tours bestaat uit mensen die stuk voor stuk houden van Elvis. Lang voor we samen deze organisatie oprichtten, kenden we elkaar al van meetings, platenbeurzen en concerten. Als Elvisfans weten we niet alleen hoe belangrijk een reis naar Memphis is, we kennen ook alle hoekjes en kantjes van de grote Elvis-stad. En ook al dragen we een herkenbaar T-shirt met het woord ‘Crew’ op, we blijven in de eerste plaats fans onder de fans, fans voor de fans.

Als ElvisMatters-reiziger kan je overigens An Evening With Ginger Alden (Elvis' laatste vriendin en verloofde) bijwonen op de eerste rij! Boek vandaag nog je zomerreis! Je kan je reis ook verlengen met 5 nachten New York! Boek vandaag nog jouw droomreis! Je hoeft geen lid van de fanclub te zijn om met ons mee te reizen!
 
 Bezoek onze reiswebsite Graceland Tours!  
 
Gepubliceerd: 09 februari 2020, 19:31
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Spring Tours ‘77