magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis' verloofde Ginger Alden in augustus 2020 in Memphis!
 
Op 12 augustus 2020 zal Ginger Alden te gast zijn in Memphis. In het HU-hotel wordt het event ‘An Evening with Ginger Alden’ georganiseerd door Sara Matteson en ElvisMatters waarbij Ginger komt vertellen over haar leven met de grootste entertainer aller tijden: ELVIS PRESLEY!

Sara Matteson is de dame die overigens het boek van Shirley Dieu financierde en later bedrogen uitkwam toen Shirley de lening niet kon terugbetalen. Sara ontmoette Shirley en Joe Esposito in februari 2014.

Ginger Alden was veel meer dan de 'laatste vriendin' van Elvis. Ze was pas 20 toen ze the King leerde kennen, en hun liefde openbloeide. Elvis was eind 41 en vierde z'n laatste verjaardag op 8 januari 1977, samen met Ginger. Terwijl steeds meer zogenaamde 'vrienden' afhaakten, bleef Ginger bij hem, tot op de allerlaatste dag.

Ze zou Elvis vanaf eind 1976 op tal van concerten vergezellen, en omgekeerd was ook Elvis zò trots op z'n jonge verovering, dat hij haar publiekelijk voorstelde aan de hele wereld tijdens de opnames van de CBS-televisieshow 'Elvis In Concert': “I'd like you to meet my girlfriend Ginger... Stand up honey...”

In het voorprogramma nog familie van Ginger, want Taylor Michael komt er countrymuziek brengen. De reizigers die met ElvisMatters/Graceland Tours naar Memphis reizen wonen dit event uiteraard al bij.

Wil jij dit exclusieve event niet missen, en ben je tijdens Elvis Week 2020 in Memphis reserveer dan nu je ticket (slechts 250 zitplaatsen). Na het event vindt een meet-and-greet plaats. Tickets kosten 40 dollar exclusief kosten. Bestel dan nu je tickets!
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 13 november 2019, 23:00
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Burbank 68