magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Vintage Rock-magazine met drie Elvis-covers
 
De nieuwste uitgave van het Engelstalige Vintage Rock presenteert een speciale editie die de ongelooflijke wereld van Elvis Presley live op het podium. Het blad volgt de live-carrière van Elvis Presley, beginnend met zijn eerste shows en het ontstaan van de Blue Moon Boys. Het magazine staat stil bij de live tv-optredens bij de Dorsey Brothers Stage Show, de Milton Berne Show, de Steve Allen Show en de Ed Sullivan Show.

Vervolgens naar Sin City Las Vegas om de verschillende shows van Presley daar te verkennen, van zijn eerste verblijf in het New Frontier tot zijn ongelooflijke aantal concerten in het International Hotel in de jaren '70.

Daarnaast komen Elvis’ tv-specials aan bod zoals de ‘68 Comeback Special, Aloha From Hawaii By Satellite en de Frank Sinatra Timex Special, zijn That The Way It Is Vegas-documentaire en de Elvis In Concert-opnames uit ‘77. Ook Elvis’ laatste tournee komt aan bod en zijn klassieke livealbums, en een blik op flamboyante tourkledij! Het blad is verkrijgbaar in drie verschillende covers!
 
 
Gepubliceerd: 09 september 2019, 18:17
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Big Boss Man