magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Loanne Parker wilt dat Tom Hanks Elvisí manager speelt
 
Loanne Parker, weduwe van Elvis Presley's manager Tom Parker, wil dat Tom Hanks haar echtgenoot in de nieuwe film van Baz Luhrmann op behoorlijke wijze speelt. Anders overweegt ze juridische stappen. Loanne Parker is namelijk in het bezit van de rechten van de naam van haar man.

Presley werd in 1955 ontdekt door Colonel Tom Parker, een naar Amerika geŽmigreerde Nederlander die werd geboren als Dries van Kuijk. Parker, die de bijnaam 'Colonel' droeg, was werkzaam als manager van 'The King of Rock and Roll' tot diens dood in 1977.

Loanne Parker heeft er echter het volste vertrouwen in dat Hanks een goede prestatie zal leveren, laat ze aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ weten. De vrouw zou wel graag met de Amerikaanse acteur willen praten over de perceptie van haar man. Volgens haar zouden veel mensen onterecht denken dat haar echtgenoot een slechterik was. Tom Parker komt in veel biografieŽn over Elvis inderdaad niet goed weg. Volgens critici zou hij Presley zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak te veel onder de duim hebben gehouden. Wanneer de opnames van de zogeheten biopic over Presley precies beginnen is nog niet duidelijk, omdat de cast nog niet voltooid is.

Eerder werd al gemeld dat regisseur Luhrmann, bekend van onder meer Moulin Rouge en The Great Gatsby, voor de rol van Presley een nieuw talent wil vinden.
 
 
Gepubliceerd: 06 juli 2019, 19:06
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Viva Las Vegas