magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Promoties op Record Store Day 2019
 
Vandaag viert men wereldwijd Record Store Day. De naam wordt meer en meer bekend want er worden tegenwoordig veel releases ook op plaat uitgebracht. De dag voor de vinylliefhebbers heeft ook heel wat in petto voor de Elvis-fans. Zo zijn er verscheidene uitgaven zoals Elvis In Paris, maar ook Elvis Live at the International Hotel in Las Vegas met een onuitgegeven concert.

Wie vandaag in onze shop een bestelling plaatst, heeft bij het afrekenen de keuze om een leuke promotie toe te voegen aan het order. Zo is er de exclusieve single 35 Years On. De A-kant bevat een nooit eerder vrijgegeven radioverslag van de eerste dagen na de onverwachte dood van Elvis, augustus 1977. Je hoort ondermeer de allereerste reactie van Vernon Presley, opgenomen uren nadat het lichaam van zijn zoon ontdekt werd. Deze uitzending doet je haren overeind staan, en hoort terecht bij de grote momenten uit de wereldgeschiedenis.

Op de B-zijde hoor je the King zelf, in alle kracht en glorie. Het nummer dat fans op 16 augustus spontaan zongen aan de Gates van Graceland, was “Peace in the Valley”. Het was dan ook vanzelfsprekend dat de originele versie van Elvis deze B-kant opent. De tweede track is “Take My Hand, Precious Lord”, waarvan de tekst voor zich spreekt.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 13 april 2019, 00:10
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny