magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis Week 2019
 
Graceland is verheugd om de voorlopige reeks evenementen voor Elvis Week 2019 aan te kondigen om de fans te helpen bij het maken van plannen voor augustus. Zo zijn er de jaarlijkse veiling en Candlelight Vigil in augustus. En ook het jubileumconcert met de TCB Band. Meer details, inclusief extra evenementen en gasten, plus ticketprijzen en -pakketten, worden aangekondigd in de week van 28 januari, met tickets die begin februari in de verkoop gaan.

Er zijn een aantal verandering in Elvis Week, waaronder het muziekpaviljoen met continu live-entertainment. Of dit je eerste keer is of je komt al vele jaren, dit is het perfecte jaar om Elvis Week in Memphis te ervaren met spannende nieuwe veranderingen, een all-star line-up van gasten, en volgens Graceland, meer gratis evenementen dan ooit tevoren!

ElvisMatters/Graceland Tours reist in augustus van dit jaar ook naar Memphis, en voorafgaand naar Las Vegas. Wil jij ook een fanreis beleven naar Amerika met ElvisMatters? Kijk even op onze reiswebsite!
 
 
Gepubliceerd: 20 januari 2019, 19:06
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Today