magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis All-Star-Tribute in februari herdenkt Comeback Special
 
Jennifer Lopez en Carrie Underwood zijn slechts enkele van de sterren die een eerbetoon brengen aan Elvis Presley tijdens de aankomende Elvis All-Star Tribute op NBC. De show omvat naast optredens ook interviews met Priscilla Presley en Steve Binder, de regisseur van de originele special, plus een 'special performance' van de dochter van Elvis, Lisa Marie Presley.

De komende NBC-special van twee uur is een eerbetoon aan de Comeback Special van uit 1968.

De 49-jarige Lopez droeg een glinsterende bodysuit en zwarte hakken op het podium, waar ze het klassieke nummer 'Heartbreak Hotel' opvoerde. Underwood droeg een glinsterende zwarte mini-jurk met zwarte hakken, terwijl ze een gospelmedley zingt met Yolanda Adams met 'How Great Thou Art', 'He Touched Me' en 'You'll Never Walk Alone'. De special wordt afgesloten met een nieuwe versie van het nummer dat de originele special, 'If I Can Dream', ditmaal gebracht door Blake Shelton.

De twee uur durende special wordt gehost door Blake Shelton, die zelf drie Elvis-hits zingt: 'Trouble', 'Guitar Man' en 'Suspicious Minds'. Verder zijn er nog optredens van Shawn Mendes, Adam Lambert, Keith Urban, en nog vele anderen. 'Can't Help Falling In Love' wordt gebracht door Ed Sheeran en 'Love Me Tender' door Aleesia Cara.

Op 15 februari, twee dagen voor de uitzending op NBC, zal RCA/Legacy Records het album 'The Best Of The '68 Comeback Special' uitbrengen. Het album bevat 15 geremasterede Elvis-songs van de 'stand-up' en 'sit-down'-shows uit '68, plus drie originele studio-opnames. De Elvis All-Star Tribute wordt uitgezonden op zondag 17 februari van 21 tot 23 uur ET op NBC.
 
 Wil jij ook dit album? Koop het via ShopElvisMatters.com!  
 
Gepubliceerd: 18 januari 2019, 07:31
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  NBC U Photobank
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Blue Hawaii