magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis wordt herdacht op Yesterdayland
 
Zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor één dag YESTERDAYLAND en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Van 10 tot 23u30 fun & happiness op de attracties, en “Golden Oldies & Flashbacks” over heel het park in een sfeer die het karakter van de jaren 60, 70 en 80 zullen doen her-be-leven!

Maar liefst 4 podia en een indrukwekkend lijstje van nationale & internationale namen : The Three Degrees, Gerard Lenorman, Vicky Leandros, Willy Sommers, The Rubettes, Time Bandits, Frans Bauer, Raymond van het Groenewoud, Gerard Joling, BZN, …. In het theater serveert levende legende Willem Vermandere zijn liedjes uit de Westhoek, die dit jaar precies 50 jaar geleden voor het eerst boven de doopvont gehouden werden! Specials rond Bobbejaan Schoepen, The Bee Gees, Roy Orbison én… Elvis Presley!!! Bouke zal net als afgelopen jaar het 60s podium afsluiten met de ElvisMatters band! Be there is de boodschap. Ook Radio 2 is van de partij, er zijn retro drank & foodstandjes, heerlijke hapjes, een heuse Rockabilly Burger, Disco Shake en Pop Cocktail…

YESTERDAYLAND zal plaatsvinden op zondag 26 augustus in Bobbejaanland, start om 10u00 en serveert non stop live muziek en top entertainment tot 23u30. In een sfeerrijk verlicht pretpark zal YESTERDAYLAND afgesloten worden met een feeëriek vuurwerk. Voor amper €49,50 maak je het mee (kids van 3 tot 10 : €25) en kan je in of op alle attracties. Het mooiste retro festival van het land… dat is YESTERDAYLAND!

Alle info : www.yesterdayland.be. Tickets kan je bestellen via onderstaande link:
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 19 augustus 2018, 22:05
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Sings Guitar Man