magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisClassics in het Nederlandse Uden
 
Op 17 april is het precies 15 jaar geleden dat ElvisMatters werd opgericht. De club werd echter officieel door Graceland erkend op 20 mei van dat jaar. Sinds 2003 heeft de fanclub steeds kwaliteit vooropgesteld bij de opmaak en druk van het driemaandelijkse magazine, de webshop en ook bij de vele evenementen die we sindsdien georganiseerd en verwezenlijkt hebben. ElvisMatters was trouwens de eerste fanclub die een complete reünie met Elvis’ originele muzikanten, backing vocals, dirigent enz. verwezenlijkte. Ook in 2018 is ElvisMatters nog steeds dé actiefste fanclub van de Benelux, en één van de toonaangevende.

Het is inmiddels meer dan 40 jaar geleden dat Elvis op zijn landgoed Graceland overleed. Zijn muziek leeft echter tot op de dag van vandaag voort. Er is geen artiest die meer tot de verbeelding spreekt dan Elvis Presley. Eigenhandig veranderde hij de muziekwereld en ook vandaag nog is hij een inspiratiebron voor vele muzikanten. Zijn muziek is gekend bij jong en oud en heeft nog evenveel kracht als toen Elvis zelf zijn songs opnam.

Op 27 mei 2018, één dag nadat Bouke en de band/orkest in Mol (B) met dezelfde line-up staat, zal de muziek van Elvis in Uden klinken zoals Elvis deze het liefst bracht, live en met een groot orkest.

ElvisClassics Meets Bouke laat je genieten van de allermooiste Elvis-songs gebracht door Bouke, samen met zijn ijzersterke live band, backing vocals en met een groot orkest. Ruim TACHTIG muzikanten brengen op het podium van theater Markant in Uden (NL) een onvergetelijke ode aan The King.

Bouke stond vorig jaar nog op het podium op Graceland (USA) tijdens de grootse Elvis herdenking. Hij heeft de afgelopen jaren meer dan eens bewezen de songs van Elvis als geen ander te kunnen brengen. Sluit je ogen en laat je meenemen naar de grote Elvis shows in Las Vegas. Deze show is op 27 mei 2018 eenmalig te zien in Nederland! Boek vandaag nog jouw kaarten!
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 05 maart 2018, 19:31
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Presley