magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Heroesdome op 2 en 3 juni in Arnhem
 
Elvis “The King” Presley komt naar Nederland tijdens een exclusieve Europese expositie. Als iemand géén introductie nodig zou hebben, dan is het wel The King Of Rock ’n Roll. Hij versmolt country met R&B, mixte dat met het uptempo van rockabilly, en verving de klassieke piano met een gitaar. Deze versmelting van multi-etnische invloeden samen met de weergaloze energie van zijn podiumoptredens maakte hem tegelijk enorm populair en controversieel.

Presley is de enige artiest die is opgenomen in zes muzikale Halls of Fame, namelijk de Rock and Roll, Rockabilly, Country, Blues, Gospel en sinds 2015 in de R&B Music Hall of Fame.

In samenwerking met de officiële “ElvisMatters” fanclub komt Elvis Presley dus nu naar het Heroesdome, op 2 en 3 juni in het Gelredome in Arnhem, waarbij een unieke samenstelling van memorabilia te zien zullen zijn, waaronder podiumpakken van de muzikanten van Elvis, gitaren, gesigneerde contracten, Las Vegas concertitems, het karatepak van Elvis en nog veel meer!

Naast Elvis heeft Heroesdome nog meerdere helden die ze in de spotlights zetten. Alle informatie vind je op onderstaande website. Tickets kan je hieronder bestellen aan voordelige tarieven voor onze klanten!
 
 Tickets  
 Officiële website van Heroesdome  
 
Gepubliceerd: 13 februari 2018, 02:07
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Follow That Dream