magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Remembering Elvis op Yesterdayland
 
Zondag 27 augustus is Bobbejaanland voor één dag Yesterdayland en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Tussen 10.00 en 22.00 uur staat het park volledig in het thema ‘Going Back In Time’, met optredens van nationale en internationale artiesten als Boney M., The Fortunes, BZN, Sam Gooris, Vader Abraham en Frans Bauer, verschillende live shows en een Elvis Presley tentoonstelling.

Yesterdayland bestaat uit maar liefst zeven podia. Zo is er een 60’s, een 70’s en een 80’s stage met optredens van artiesten als Boney M., Johnny Logan, The Troggs, The Fortunes, BZN en Ellen Foley. Chiel Montagne presenteert het ‘Op Volle Toeren Plein’ met optredens van onder meer Frans Bauer, Luv, Vader Abraham en Sam Gooris. In het theater zijn verschillende live shows te zien, in de Crooner Corner zie je de beste ‘Red Pack’, er is een speciaal ‘Remembering Elvis’ concert met Bouke en liveband en een Elvis Presley tentoonstelling. Daarnaast is ook Radio Veronica aanwezig met de grootste hits uit jaren ’80.

Vanuit de attracties van Bobbejaanland vang je een glimp op van de verschillende live concerten. Uiteraard zijn er ook verschillende drank- en foodstands aanwezig. Op de Retro boulevard ga je terug in de tijd met oldtimers, langspeelplaten van vroeger, vintage spulletjes en nog veel meer! Een hele dag golden seventies, swinging sixties of rocking eighties, dat is Yesterdayland!

Yesterdayland vindt plaats op zondag 27 augustus in Bobbejaanland van 10.00 tot 22.00 uur. Wie kaarten besteld via ElvisMatters krijgt 5 Euro korting, én een gratis drankje! Alle info via www.yesterdayland.be.
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 05 juli 2017, 08:47
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny