magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 WIN DUOTICKETS VOOR ELVIS IN CONCERT!
 
Op 19 mei 2017 kan je de unieke samenwerking tussen de meest herkenbare stem aller tijden en het Czech Symphonic Orchestra live beleven. Samen brengen ze de grootste hits (zowel uptempo rockers als hartverscheurende ballades, van ‘Burning Love’ tot ‘If I Can Dream’) van de koning van de Rock & Roll. Speciale gast is Priscilla Presley die het een hele eer vindt om deze prestigieuze samenwerking te presenteren.

Met de show ‘The Wonder of You’ wordt de perfecte illusie gecreëerd. Gebruik makend van de modernste technologieën zingt Elvis vanop een transparant scherm, terwijl achter hem een filharmonisch orkest speelt. Het publiek ziet een volledig Elvis concert zoals Presley dat vandaag zou spelen ... mocht hij nog leven.

De stem en de aanwezigheid van Elvis op het scherm zijn zo krachtig, de interactie met de muzikanten zo naadloos en de reactie van het publiek zo oprecht, dat men na enkele nummers vergeet dat de zanger niet lijfelijk aanwezig is. Alle details - gaande van de regie, het decor, het licht, het geluid en de algemene productie - proberen je van het tegendeel te overtuigen.

Maak nu kans om een duoticket te winnen voor deze schitterende show in Brussel! Wil je kans maken op een van deze duotickets? Stuur dan je gegevens door en beantwoord de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot donderdag 18 mei, en zolang de voorraad strekt. WEDSTRIJDVRAAG: Waar vindt 'Elvis in Concert - Live On Screen' in Brussel plaats? Stuur je antwoord en gegevens naar jeroen@elvismatters.com. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.
 
 
Gepubliceerd: 11 mei 2017, 12:19
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Found My Thrill