magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Laatste plaatsen USA-reis 2017!
 
Voor wie nog mee wil met de USA-reis dit jaar, samen met Graceland Tours/ElvisMatters, dient snel te zijn! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op de reis. Het hoofddoel van de reis is uiteraard Elvis Week 2017 bijwonen in Memphis, en dat doen we maar liefst ZEVEN (!) nachten in deze Amerikaanse stad in de staat Tennessee. De stad waar Elvis sinds zijn jeugd, na de verhuis uit Tupelo, woonde tot aan zijn overlijden in '77. We bezoeken er de bekende Sun Studio, Audubon Drive (het eerste huis dat hij kocht), en nog veel meer. Vanzelfsprekend wordt er een ganse dag besteed aan het bezoek aan Graceland, je kan er het gloednieuwe entertainmentcomplex bezoeken met de verschillende musea, Ún in het huis rondwandelen van Elvis! Als je voor de eerste keer aan het graf van Elvis en zijn familie staat, in de Meditation Garden, is een moment om nooit te vergeten, Ún enorm emotioneel!

Vanaf 10 augustus vertoeven we in Memphis, voorafgaand kan je ook kiezen om mee naar Los Angeles, Palm Springs (waar Elvis op twee plaatsen gewoond heeft), en Las Vegas te gaan. We bezoeken er de belangrijkste Elvis' hotspots! ON-VER-GETE-LIJK!

Na Memphis kan je kiezen om door te reizen naar het exotische eiland Hawaii, waar Elvis de show 'Aloha From Hawaii' deed die wereldwijd per satelliet werd uitgezonden. Maar het was ook zijn favoriete vakantie-eiland. Lekker relaxen bij heerlijke temperaturen, met misschien wel een cocktail in de hand.

Vraag vandaag nog meer info, en reis met Graceland Tours/ElvisMatters naar USA in augustus! Stuur snel een mail naar:

michel@elvismatters.com en jeroen@elvismatters.com!
 
 
Gepubliceerd: 02 april 2017, 08:32
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  E P E
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - His Hand In Mine