magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 James Burton In Concert op 20 maart in België
 
Op 20 maart komt James Burton voor een EENMALIG concert naar het Cultureel Centrum van Leopoldsburg. Een kans die je niet mag missen!

James Burton voorstellen is eigenlijk overbodig. De man speelde van 1969 tot en met het overlijden van Elvis leadgitaar tijdens de vele concerten en studiosessies. Niet alleen Elvis was zijn opdrachtgever, want James speelde leadgitaar bij meer dan 500 verschillende groepen en artiesten, onder wie Roy Orbison, Bruce Springsteen, Johnny Cash, Emmylou Harris, John Denver en Ricky Nelson. Het bekendst is hij wellicht geworden door zijn samenwerking met Elvis Presley. Hij stond meer dan 1100 keer naast Elvis op het podium als lid van de bekende TCB Band.

Het bekende muziekblad Rolling Stone plaatste hem in 2003 nog in de top 20 van ‘meest invloedrijke gitaristen ooit’. De man mag met recht een levende legende worden genoemd, wat hem in de USA zelfs een eigen standbeeld opleverde.

De Engelsman Jenson Bloomer is geen onbekende voor ElvisMatters. Hij zal op 20 maart samen met zijn band en James Burton de mooiste Elvis-nummers brengen.. Schrijf het snel in je agenda!
 
 Bestel je tickets!  
 
Gepubliceerd: 10 maart 2017, 06:46
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Is Back