magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Reis in 2017 mee naar Memphis!
 
Elke Elvis fan heeft ongetwijfeld bovenaan zijn of haar wensenlijstje een bezoek aan Memphis staan. Wie wil er niet een bezoek brengen aan de Sun Studio, waar het destijds allemaal begon voor Elvis, of rondwandelen in zijn huis Graceland dat je zo meeneemt in de tijd, maar ook het geboortehuisje (dat slechts twee kamers telt!) staat op het programma, en nog veel veel meer!

Volgend jaar zal het precies 40 jaar geleden zijn dat Elvis op 16 augustus overleed. Om deze gebeurtenis te herdenken, wordt het tussen 10 en 18 augustus een GROOTSE Elvis Week in Memphis! Een week die je als Elvisfan minstens één keer in je leven moet meemaken! Tijdens een lustrumjaar (40 jaar) wordt het een goedgevulde week met tal van evenementen en activiteiten in Memphis.

Graceland Tours/ElvisMatters is een door Elvis Presley Enterprises aanbevolen reisorganisatie die jaarlijks reizen naar USA organiseert. Volgend jaar bieden we verschillende pakketten aan van één week, twee weken of drie weken! Uiteraard is één week Memphis het standaardpakket wat je kan uitbreiden met één week Los Angeles, Palm Springs en Las Vegas en/of één week Hawaii. Er zijn verschillende pakketten mogelijk, en in zilver, goud of platinum formule.

Wil jij een folder ontvangen met alle info over USA 2017, stuur even een mail naar jeroen@elvismatters.com of michel@elvismatters.com.
 
 
Gepubliceerd: 09 december 2016, 06:23
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Summer Festival