magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
TCB-Weekend in Bad Homburg (D)
zondag 06 oktober 2019  


Op 4 oktober 1958 verbleef Elvis twee nachten in Ritters Park Hotel in Bad Homburg, voor hij naar Bad Nauheim verhuisde tijdens zijn legerdienst. Die dag checkte Elvis, Vernon, grootmoeder Minnie, Red West en Lamar Fike in het hotel in het Duitse kuuroord in en genoten van een diner. Op 6 oktober reisde Elvis door naar Bad Nauheim nadat hij toestemming had gekregen om bij zijn familie te wonen.Van 4 tot 6 oktober 2019 vindt er een speciaal TCB-WEEKEND plaats in het hotel met originele muzikanten die samenwerkten met Elvis Presley. Zanger van dienst is de Oostenrijker Dennis Jale. Ook jij kan er bij zijn!ELVISMATTERS NAAR BAD HOMBURGElvisMatters reist op 4 oktober 's morgens met een luxebus vanuit Mol en Eindhoven naar Bad Homburg. In het luxueuze Steigenberger Hotel (het vroegere Ritters Park Hotel van Elvis) overnacht je zoals Elvis Presley in Bad Homburg. Dit weekend kun je terug reizen in de tijd naar de late jaren vijftig met de exclusieve ambiance van ons hotel, een tijd die Elvis Presley be´nvloedde met zijn muziek.TCB-WEEKEND PAKKET:

- busreis per luxueuze autocar vanuit Mol en Eindhoven naar Bad Homburg

- 2 overnachtingen (op basis van 2-persoonskamer) inclusief ontbijtbuffet

- op vrijdagavond een receptie met mousserende wijn en meet & greet met de "Original Band of Elvis"

- Zaterdag en zondag kan je gedurende de hele dag door de exclusieve tentoonstelling met originele Elvis Presley-stukken bezoeken, evenals shopstands en de opening van de originele "Elvis Presley Suite" (de kamer waar Elvis in oktober '58 verbleef, en bekend is van de foto's met Elvis op de kamer)

- Op zaterdagavond bijwonen van het live-concert (inclusief concertticket twv 95 euro) met de "Original Band of Elvis" inclusief drankjes gedurende VIER uur!

- Gratis toegang tot de fitnessruimte van het hotel, waaronder een sauna en stoombaden.Het traditionele Steigenberger Hotel Bad Homburg is centraal en rustig gelegen aan het oudste kuurpark van Europa. Het elegante vijfsterrenhotel is een aangenaam toevluchtsoord waar je op vele manieren in de watten gelegd kunt worden. Ontdek het historische stadje en geniet van het luisterrijke uitzicht vanuit het hotel. Je verblijft in een comfortabele Deluxe kamer met alles wat je van een vijfsterrenhotel kunt verwachten. In het kortgeleden gerenoveerde Restaurant Charly's Stubb kun je naast de internationale kaart ook kiezen uit regionale gerechten uit Hessen. Bij je ontbijt in het Park Restaurant heb je een fraai zicht op de tuinen en de promenade.Bad Homburg is een echte kuurstad. Het hotel beschikt zelf over een sauna, een stoombad en een fitnesscentrum. Maar in de directe omgeving liggen ook nog diverse luxe kuuroorden en thermische baden.REIS MEE MET ELVISMATTERS NAAR HET TCB-WEEKEND IN BAD HOMBURG VAN 4 TOT 6 OKTOBER 2019!PRIJS: 395 euro per persoon (op basis van 2-persoonskamer), Toeslag singlekamer 90 euro.Inschrijven voor 28 februari 2019 en dit omwille van populariteit van het weekend en de ticketverkoop beperkt is! Opstapplaatsen van de bus zijn Station Mol en P+R Meerhoven (nabij Eindhoven). Minimum aantal deelnemers: 25 personen.SCHRIJF JE VANDAAG IN VOOR HET TCB-WEEKEND!Stuur een mail met je naam en gegevens naar jeroen@elvismatters.com!
overige data:Dit evenement vindt tevens plaats op:
04-10-2019 - 05-10-2019
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Burbank 68