magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Kerstalbum "From Elvis at Christmas" een groot succes
 
Kerstmis lijkt misschien nog ver weg, maar de feestvreugde begint nu al met "From Elvis at Christmas", het nieuwste kerstalbum uitgebracht door MRS. Dit album is een must-have voor elke Elvis-liefhebber, met prachtig geremasterde nummers die de warme stem van Elvis nog beter laten uitkomen. Het album is uitgebracht in twee prachtige edities: een deluxe cd-set en een luxe lp-versie, verpakt in een indrukwekkende gatefold sleeve.

De LP-versie, op het sfeervolle glittered splattered clear vinyl, is inmiddels al uitverkocht vanwege de grote vraag. Maar goed nieuws: er komt binnenkort een nieuwe levering aan! Fans die de kerstklassiekers van Elvis in de beste geluidskwaliteit willen ervaren, doen er verstandig aan om niet te lang te wachten met bestellen.

De cd-set bevat een schitterend geremasterde versie van Elvis' meest geliefde kerstnummers, opnieuw gemixt in True Living Stereo. Dit zorgt voor een ultieme luisterervaring waarin je wordt ondergedompeld in de nostalgische, warme kerstsfeer die alleen Elvis kan creëren. Een mooi cadeau voor onder de kerstboom! Deze cd-set is nu uit voorraad leverbaar.

Of je nu kiest voor de cd of de lp, dit is de perfecte manier om de magie van Elvis te combineren met de gezelligheid van Kerstmis. Wacht dus niet te lang en verzeker jezelf van een exemplaar!
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 23 oktober 2024, 09:52
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Elvis as recorded at Boston Garden '71