magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Memoires Lisa Marie nu ook New York Times Bestseller
 
Het boek From Here to the Great Unknown, waarin Lisa Marie Presley voor het eerst haar complete levensverhaal deelt, heeft na talloze successen nu ook de prestigieuze status van New York Times Bestseller bereikt. Na al eerder uitgeroepen te zijn tot #1 National Bestseller in de Verenigde Staten en geselecteerd als Oprah’s Book Club Pick, is het boek nu ook opgenomen in de illustere lijst van de New York Times bestsellers.

In deze unieke en aangrijpende memoires beschrijft Lisa Marie haar buitengewone leven, geboren in de schijnwerpers van een Amerikaanse mythe en opgegroeid op het iconische Graceland. Het boek werd na haar overlijden liefdevol voltooid door haar dochter, Riley Keough, die het verhaal met respect en openhartigheid heeft voortgezet.

De New York Times roemde het boek en benadrukte hoe Keough de lastige delen van het verhaal met waardige luchtigheid benadert, terwijl zij zich als een level-headed, moedige en vriendelijke stem profileert.

Deze nieuwe mijlpaal onderstreept het belang van From Here to the Great Unknown voor fans van Lisa Marie en Elvis, maar ook voor een breder publiek dat geïnspireerd is door hun opmerkelijke nalatenschap.

Heb je het boek nog niet gelezen? Dit is het perfecte moment om in dit prachtige verhaal te duiken, dat steeds meer de erkenning krijgt die het verdient.



 
 
Gepubliceerd: 18 oktober 2024, 23:17
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - It Happened At The World's Fair