magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Riley en Lisa in People Magazine
 
Op 8 oktober verscheen het boek over Lisa Marie Presley door Riley en Lisa. Het Amerikaanse blad People besteedt deze week ook aandacht aan het boek.

In een recent artikel van *People* magazine wordt onthuld dat Riley Keough, de dochter van Lisa Marie Presley, de laatste wens van haar moeder heeft vervuld door haar te helpen met het voltooien van haar memoires.

Een maand voor haar onverwachte overlijden vroeg Lisa Marie aan Riley om haar levensverhaal af te ronden. Het boek belooft een openhartige en aangrijpende kijk te bieden op thema's zoals liefde, verlies, verdriet, verslaving en familie. De memoires geven inzicht in Lisa Marie's persoonlijke worstelingen en haar leven in de schaduw van haar beroemde vader, Elvis Presley.

Voor Riley was het volbrengen van deze taak niet alleen een manier om haar moeder te eren, maar ook een emotionele reis vol reflectie en verwerking van het verdriet. Het vervullen van haar moeder's laatste wens heeft diepe betekenis voor haar, waarbij ze een belofte heeft waargemaakt die zowel familiebanden als liefde weerspiegelt.

De memoires van Lisa Marie Presley zijn nu een eerbetoon aan haar nalatenschap en bieden een intieme kijk op haar leven vol hoogte- en dieptepunten. Een aanrader en te koop in onze webshop.
 
 
Gepubliceerd: 10 oktober 2024, 06:39
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Presley