magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis’ standbeeld in Bad Nauheim besmeurd
 
Het Elvis standbeeld op de Usa brug in Bad Nauheim is besmeurd geweest door vandalen. De burgemeester van de Duitse badplaats veroordeelt het incident bij het bronzen beeld, dat zoveel fans van de "King of Rock'n' Roll" aantrekt.

Waarschijnlijk is het beeld besmeurd met een soort nagellak, zei de burgemeester vrijdagochtend. Het is toch niet te geloven met welk minachting en kleineren sommige mensen symbolen beschadigen. “Toen hadden twee medewerkers van de stadsbouwwerf de verf al verwijderd. Er is geen blijvende schade aan het beeld. Volgens de burgemeester moet het incident vrijdag in de vroege ochtenduren hebben plaatsgevonden.

Het belang van het 1,82 meter hoge en 180 kg zware bronzen Elvis blijkt uit de vele fans die met zijn beeld foto's maken. Meike Berger en Angela Storm hadden de stad in 2018 hun idee voor de Bronzen Elvis gepresenteerd. Hun enthousiasme verspreidde zich bij veel mensen en zo werd dankzij talrijke donaties 36 000 euro gedekt. Op 13 augustus 2021 werd het beeld ingehuldigd, waarbij ElvisMatters als een van de weinige fanclubs bij aanwezig was.
 
 
Gepubliceerd: 26 juli 2024, 17:26
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girl Happy