magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuw magazine ELVIS Aangekomen
 
Een Speciale Editie ter Viering van 70 Jaar "That's All Right"

Het nieuwste magazine ELVIS is gisteren aangekomen vanuit de drukkerij. Dit weekend zullen we het verzenden naar al onze leden, zodat iedereen dit nieuwe magazine zo snel mogelijk in de brievenbus heeft.

Deze speciale editie van het magazine staat grotendeels in het teken van het 70-jarig jubileum van "That's All Right", het nummer waarmee Elvis Presley zijn legendarische carrière begon. Het magazine biedt een kijkje in de legendarische momenten van Elvis' leven en zijn invloed op de muziekgeschiedenis. Met de verhalen over de iconische sjaaltjes van Elvis, de geschiedenis van Sun Records en heel veel meer, gaan we er vanuit dat dit nummer weer in de smaak zal vallen.

Voor degenen die nog geen lid zijn, is dit hét moment om lid te worden van ElvisMatters. Ontvang als eerste de nieuwste edities van ons magazine en geniet van exclusieve content en bijzondere artikelen.

Aan alle leden wensen we alvast heel veel leesplezier met deze speciale editie. Laat je meeslepen door de verhalen en geniet van het eerbetoon aan de King of Rock 'n Roll.

 
 Klik hier om lid te worden en geniet van alle voordelen  
 
Gepubliceerd: 20 juli 2024, 11:35
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - That's The Way It Was