magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 De Memoires van Lisa Marie Presley
 
De belangstelling voor het aankomende boek met de memoires van Lisa Marie Presley is overweldigend. Zowel de Nederlandstalige versie als de exclusieve Engelstalige hardcover editie met een handtekening van Riley Keough trekken veel aandacht. Hoewel de officiële verschijningsdatum pas op 8 oktober is, willen veel fans nu al zeker zijn van hun exemplaar. Hierdoor hebben we al vele bestellingen genoteerd.

Nederlandstalige Versie

Voor onze Nederlandstalige fans is er goed nieuws! De vertaalde versie van Lisa Marie Presley's memoires zal tegelijkertijd met de Engelstalige editie beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat je als een van de eersten dit bijzondere boek in handen hebt.

Exclusieve Engelstalige Hardcover met Handtekening van Riley Keough

De Engelstalige hardcover editie, voorzien van een exclusieve handtekening van Riley Keough, zal alleen in de voorverkoop beschikbaar zijn. Dit maakt het een uniek verzamelobject voor echte fans en verzamelaars. Wacht dus niet te lang met bestellen, want deze editie is zeer gewild en de voorraad is beperkt.

Wacht Niet en Bestel Nu!

Wil je verzekerd zijn van een exemplaar van dit boek? Bestel dan nu via onze voorverkoop en verzeker jezelf ervan dat je dit bijzondere boek als een van de eersten in handen hebt.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 16 juli 2024, 14:35
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Summer Festival