magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Hollywood reageert op overlijden Lisa Marie
 
In Hollywood is er met enorm veel verdriet en rouw gereageerd op het overlijden van de 54-jarige Lisa Marie Presley. Zij overleed afgelopen nacht na een hartstilstand, en dat nieuws heeft diepe indruk gemaakt op vele acteurs en andere bekenden in Hollywood. In dit artikel vind je een verzameling aan de eerbetonen die de afgelopen uren werden geuit.

Donderdagavond (lokale tijd) overleed Lisa Marie Presley op 54-jarige leeftijd, nadat ze na een hartaanval met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. De zangeres was een graag geziene gast bij verschillende beroemde acteurs en actrices in Hollywood en ver daarbuiten, en het nieuws van haar plotselinge overlijden heeft daarom veel indruk gemaakt. Zo schreef Nicolas Cage, die in 2002 kortstondig met haar getrouwd was, het volgende op social media: "Dit is verschrikkelijk nieuws. Lisa had de meest geweldige lach van iedereen die ik ooit ontmoet heb. Ze verlichtte elke ruimte, en mijn hart is gebroken. Ik vind een beetje troost door te geloven dat ze herenigd is met haar zoon Benjamin," verwijzend naar de dood van haar zoon in 2020. Ook John Travolta liet een verdrietig bericht achter op Instagram: "Lisa baby, ik vind het zo erg. Ik mis je, maar ik weet dat ik je weer zal zien."

Het overlijden van Presley komt een half jaar na de release van de film Elvis met Austin Butler en Tom Hanks. Laatstgenoemde bracht dan ook samen met zijn vrouw Rita Wilson een bericht naar buiten waarin hij naar die film verwees. "Lisa Marie was heel open over wat de film voor haar betekende. Ze vond dat de film het leven van haar vader eerde." Ook dankte het koppel haar voor haar gastvrijheid toen de cast en crew naar Graceland kwam ter voorbereiding op de film. Veel actrices klommen ook in de pen om de overleden zangeres te eren. Zo schreef Leah Rimini het volgende: "Mijn hart is gebroken door de dood van Lisa Marie Presley. Lisa had geen makkelijk leven, zoals sommigen wellicht denken. Moge ze in vrede zijn, rustende bij haar zoon en vader." Bette Midler was vol ongeloof, zo schreef ze op Twitter: "Lisa Marie Presley is overleden, ik ben in shock. Zo mooi en nog maar 54 jaar oud; Ik kan het niet begrijpen." Het is slechts een greep uit de vele reacties die vanuit Hollywood kwamen. Het is duidelijk dat Lisa Marie zeer geliefd was en na haar overlijden gemist gaat worden.
 
 
Gepubliceerd: 14 januari 2023, 11:19
Bron: Moviemeter / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Love Letters From Elvis