magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters bij vertoningen ELVIS
 
Na het grote succes van biografische films als Bohemian Rapsody en Rocketman is nu Elvis Presley eindelijk aan de beurt! De iconische zanger en filmster wordt in de film Elvis vertolkt door Austin Butler, en Tom Hanks stapt in de schoenen van zijn manager: Colonel Tom Parker. In de film staat de complexe relatie tussen Presley en Parker centraal, welke meer dan 20 jaar stand hield - van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als superster die de Amerikaanse muziekcultuur voorgoed veranderde...

Dé stad waar blues en rock-'n-roll groot zijn geworden. Alles in Memphis draait om muziek. Loop over Beale Street, waar Elvis Presley, W.C. Handy en Johnny Cash veel tijd doorbrachten of breng je een bezoek aan Graceland, het landgoed van Elvis. Tijdens de reis geniet je ook van een inbegrepen Elvis Tribute show, tour je met een roze Cadillac door de stad en geniet je van een heerlijke steak waar Elvis dat deed. Dit klinkt als muziek in de oren, toch?

Wat moet je doen?

Bezoek voor 11 juli 2022 een voorstelling van Elvis bij Kinepolis en laat na afloop van je bezoek je ticketnummer achter op de website van Kinepolis Nederland.

Je wordt alvast hartelijk verwelkomd door de banner van ElvisMatters bij Kinepolis Nederland. Vandaag stonden we in Almere en morgen in Utrecht..
 
 
Gepubliceerd: 02 juli 2022, 21:56
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Harum Scarum