magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis' secretaresse overleden
 
Enkele dagen geleden overleed op 81-jarige leeftijd een van Elvis' secretaresses. Becky Hartley Yancey was al enige tijd ziek. Becky was een mooie veertienjarige brunette uit Memphis toen ze Elvis voor het eerst ontmoette in 1954. Het was aan het begin van zijn carrière en hij zong vanaf de achterkant van een dieplader bij de opening van een winkelcentrum. Zeven jaar later werd ze zijn secretaresse.

Tijdens haar bijna dertien jaar bij Graceland, van maart 1962 tot juli 1974, bouwde Becky een vriendschap op en werd ze een vertrouweling van Elvis. Ze luisterde aandachtig tijdens de keren dat hij het kantoor binnenliep om te kletsen.

Becky herinnert zich dat Priscilla vanuit Duitsland naar Graceland kwam om te wonen en de middelbare school af te maken. Ze was erbij toen Elvis en Priscilla trouwden, en toen dochter Lisa werd geboren.

Becky werd een persoonlijke vriend van leden van de zogenaamde Memphis Mafia, de lijfwachten van Elvis die met hun vrouwen en vriendinnen in of nabij het Graceland woonden. Ze is een vriend van Elvis' andere familieleden die op Graceland wonen en voor hem hebben gewerkt.

Later heeft Beckey haar leven binnen Graceland beschreven in haar boek " My Life With Elvis".
 
 
Gepubliceerd: 16 juli 2021, 23:13
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis sings Memphis, Tennessee