magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Heruitgave Comeback ‘68-boek gepland voor 2022
 
We kregen van Steve Binder het nieuws al enkele maanden geleden te horen. Het boek waat ElvisMatters aan meewerkte rondom de Comeback Special wordt heruitgegeven. Thunder Bay Press heeft de release aangekondigd van Steve Binder's 192 pagina's tellende boek 'Elvis '68 Comeback - The Story Behind The Special' met een voorwoord van regissseur Baz Luhrmann. Het boek moet op 12 april 2022 verschijnen.

Een kroniek in kleur van de comeback-uitvoering in 1968 die de terugkeer van Elvis Presley van het scherm naar het podium markeerde.

Volg een rondleiding achter de schermen van de NBC-televisiespecial die de carrière van Elvis Presley als toneelmuzikant nieuw leven inblies. Auteur Steve Binder - die de tv-special regisseerde - biedt exclusieve inhoud die fans nog meer inzicht geeft in de uitvoering die velen zien als een hoogtepunt in het bewind van de Amerikaanse muziek van de koning. En de veelgeprezen regisseur, schrijver en producer Baz Luhrmann geeft het voorwoord. 'Elvis '68 Comeback' bevat kleurenfoto's en gedetailleerd commentaar op de ontwikkeling en productie van de show, waardoor dit een uitstekende aanvulling is op de plank van elke Elvis-fan.
 
 
Gepubliceerd: 23 februari 2021, 20:35
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Easter Special