magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 REIS MET ELVISMATTERS NAAR MEMPHIS!
 
Elke Elvis-fan heeft ongetwijfeld een bezoek aan Graceland en de musea op zijn wensenlijstje staan. Wie wilt er niet Graceland bezoeken met de bekende TV Room, en de Jungle Room, en een groet brengen aan Elvis' graf. Of de musea met de jumpsuits, awards, enz. bezoeken, of de bekende Pink Cadillac in levende lijve aanschouwen! Dat kan!

Ieder jaar trekken duizenden fans in augustus naar Memphis om Elvis Week mee te maken. Het ideale moment om de magische sfeer rond Graceland en in Memphis te ontdekken! Eén van de vele hoogtepunten is ongetwijfeld de jaarlijkse Candlelight Vigil, en de geweldige sfeer onder de duizenden Elvis fans! Een unieke beleving die je als Elvis-fan minstens eenmaal zou moeten beleefd hebben! Dit kan in augustus 2020 voor jou misschien het geval zijn! Boek vandaag nog jouw droomreis!

MEMPHIS

ElvisMatters/Graceland-Tours is een erkende reisorganisatie en reist in augustus van de zomer van 2020 (10-18 augustus) naar Memphis. Je brengt een bezoek aan Graceland, Sun Studio (bekend van de eerste singles van Elvis), het geboortehuisje in Tupelo, Lauderdale Courts, en nog veel meer. Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, en verblijf in het Sheraton Downtown Memphis hotel op enkele minuten van het bruisende leven in Beale Street, met de vele bluescafés! En...de allerbeste plaatsen voor An Evening with Ginger Alden (Elvis' laatste vriendin én verloofde) op 12 augustus in Memphis!

NEW YORK

Voor wie nog vijf nachten, voorafgaand aan Elvis Week, in New York wil vertoeven, is er de mogelijkheid om dit reisdeel bij te boeken. We bezoeken er o.m. het Hard Rock Café op Times Square met vele memorabilia van Elvis (en waar de première van zijn film Love Me Tender plaatsvond), Madison Square Garden, en nog meer. Alsook een daguitstap naar de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. (optie).

Voor meer informatie en prijzen:

jeroen@elvismatters.com (B)

michel@elvismatters.com (NL)
 
 
Gepubliceerd: 04 maart 2020, 22:41
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Too Much Monkey Business