magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis Day by Day nu bij ShopElvisMatters verkrijgbaar
 
2019 was een jaar van vele mooie momenten voor Elvis Presley-fans. Het markeerde de 50e verjaardag van de triomfantelijke terugkeer van Elvis Presley naar live optredens en de release van twee van zijn meest iconische opnames, "Suspicious Minds" en "In The Ghetto". Dit werd gevierd met verschillende mijlpaal releases zoals de "Elvis Live 1969" deluxe 11 CD box, een vinyl heruitgave van "From Elvis in Memphis" en de sessies voor dat album op de "American Sound 1969" 5 CD set op het FTD-label, een record Store Day 2 LP en het boek "Elvis Now In Person".

2019 markeerde ook de 60e verjaardag van de release van de klassieke "A Date With Elvis" LP, zijn reis naar Parijs en nog veel meer. Het Collectors label Follow That Dream vierde zijn 20e verjaardag. Helaas markeert 2019 ook de 42e verjaardag van zijn vroegtijdige dood. Elvis Presley is (bijna) langer weg geweest dan hij onder ons was, maar hij heeft een permanente stempel gedrukt. Zijn culturele impact is misschien heel goed zichtbaarder en 'levend' geweest in de afgelopen 42 jaar dan toen hij nog leefde. En zo is de Elvis-wereld vandaag. De bijna ontelbare nieuwsupdates op zovele nieuwssites wereldwijd over de vele nieuwe boeken, CD's, LP's, filmreleases op DVD, Blu-ray en in bioscopen, optredens op muziek en filmgrafieken en nog steeds 'uitverkochte' arena's, laat duidelijk zien dat Elvis Presley nog steeds belangrijk is. Vooral wanneer jongere generaties zijn muziek ontdekken via digitale releases en Spotify en heruitgaven van zijn originele werk op ouderwets vinyl beginnen te kopen. Het Elvis-nieuws van vandaag vindt voornamelijk zijn weg naar fans via online kanalen en in samengevatte vorm in nieuwsbrieven en fanclubbladen.

Dit boek is een uitgebreide en geïllustreerde chronologie van 'alles Elvis vanaf 2019' samen in één fysieke naslagwerk, met medewerking van ElvisMatters. Nu verkrijgbaar bij ShopElvisMatters!
 
 Bestel dit boek!  
 
Gepubliceerd: 16 februari 2020, 20:55
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny