magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Volgende week verschijnt boek Elvis in Vegas
 
Elvis maakte zijn comeback voor een live publiek op 31 juli 1969 in de grootste showroom van het grootste hotel op dat moment in de stad Las Vegas. Niemand had dit voor mogelijk gehouden, dat Elvis zulke heropstanding zou kennen. Suspicious Minds werd voor Elvis de eerste nummer één hit wereldwijd in zeven jaar en is tot de dag van vandaag één van zijn meest gekende hits. Elvis gaf op een zeven jaar tijd 600 show in deze stad, en élke show was uitverkocht.

Tijdens Elvis' periode in Las Vegas, veranderde deze stad ook. Deze was niet meer de stad zoals in de periode van The Rat Pack. Las Vegas werd een hippe stad die de grootste artiesten aantrok. De meest flitsende shows. De hoogste vergoedingen voor de artiesten werden hier betaald en de show kregen de meest indrukwekkende promotiecampagnes. Elvis maakte Las Vegas bekend over heel de wereld, en dank zij hem werd deze stad de place-to-be voor elke muziekliefhebber.

Dit boek vertelt het verhaal over hoe Elvis Las Vegas redde, en tegelijkertijd Las Vegas Elvis redde met de grootste comeback aller tijden. Volgende week verschijnt het boek 'Elvis In Vegas - How The King Reinvented The Las Vegas Show', waaraan ElvisMatters ook meewerkte. Bestel jouw exemplaar bij ShopElvisMatters.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 17 juli 2019, 07:04
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - On Tour – The Rehearsals