magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis: Made In Germany in maart 2019
 
Begin maart 2019 brengt het label Memphis Recording Service de nieuwe CD-set 'Made In Germany (The Complete Private Recordings) uit. De CD-set bevat meer dan 3 uur van alle privé-opnames die Elvis maakte terwijl hij in legerdienst was in Duitsland toen hij in de periode 1958-1960 als soldaat in het Amerikaanse leger diende, en bevat zeldzame nummers van een recent ontdekte tape bestaande uit meer dan een uur ongeziene persoonlijke opnamen.

Hoewel de oorspronkelijke tapes voor het eerst werden beschadigd door ruis zijn alle opnames van Elvis in Duitsland nu minutieus hersteld met behulp van de meest geavanceerde technologie. Dit betekent dat deze echt historische opnames nu eindelijk zorgen voor een complete en aangename luisterervaring. In de komende weken, voorafgaand aan de releasedatum, zal MRS previews vrijgeven - inclusief die opgenomen in de recente FTD-release die sommige van de nummers zijn ook opgenomen in deze set.

Het hardback-boek van 152 pagina's bevat zeldzame niet-gepubliceerde foto's en documenten, aangevuld met een uitgebreide tekst van Gordon Minto, die alle opnamesessies van RCA-studio's van Elvis bespreekt die in de periode 1957-58 werden opgenomen, alvorens zich te concentreren op de privéopnames hij maakte in Duitsland. De meegeleverde BONUS-cd bevat de essentiële RCA-studiomasters uit de periode 1957-'58 en omvat - samen voor de eerste keer - de count-ins op 'All Shook Up' , 'Don' Leave Me Now' en 'White Christmas'. De CD-set Made in Germany is beschikbaar via ShopElvisMatters. Kijk ook uit voor de aankondiging in de komende weken voor de Limited Edition 180-gram 2LP / 24-pagina gatefold-versie, met de beste van de home-opnames die Elvis in Duitsland heeft gemaakt!
 
 Bestel vandaag nog in pre-order jouw exemplaar!  
 
Gepubliceerd: 20 januari 2019, 15:41
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Closing Night