magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland gaat samenwerken met Live Nation
 
Elvis Presley Enterprises en Live Nation gaan samenwerken om het hele jaar door concerten naar de Graceland Soundstage te brengen. In totaal kunnen zo'n 2000 personen in de Graceland Soundstage en daarnaast zijn er nog 464 plaatsen in het theater van The Guest House at Graceland. De voorlopige plannen zijn voor een 60-tal concerten in 2019, en dat aantal zou verhogen in 2020. Live Nation's betrokkenheid zal helpen om het aantal concerten op Graceland drastisch uit te breiden, zowel in aantal als in omvang.

"We hebben al veel interesse gehad van artiesten over optredens op Graceland", aldus Joel Weinshanker, Managing Partner van Graceland Holdings. "We verwachten dat we veel verschillende soorten optredens gaan doen, of het nu gaat om een albumreleases, of iemand die een live album wil maken."

De plannen van EPE pleiten ook voor een verscheidenheid aan themaweekendfestivals, waaronder een reeds aangekondigde show door Rick Springfield in januari.

Verder is er ook de opening van de nieuwe Graceland Exhibition Hall in mei die meer ruimte biedt om een aantal grote conventies en tentoonstellingen te organiseren. In 2020 of 2021 zou ook nog de opening van de nieuwe arena, die plaats biedt aan ongeveer 6200 personen, openen op de terreinen van Graceland.

Momenteel is EPE ook de mogelijkheden aan het bekijken om meer winkels in het hotel onder te brengen, dat naast Graceland gelegen is. Ieder jaar verblijven duizenden mensen in het hotel, en wil men focussen op de interesse van de gasten.
 
 
Gepubliceerd: 14 december 2018, 08:01
Bron: Commercial Appeal/ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Yalonda M James
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Loving You