magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Jouw droomreis naar Memphis en Las Vegas!
 
Volgend jaar reizen we met een groep fans naar Memphis, Tennessee! Heb jij er altijd al van gedroomd om in het huis van Elvis rond te wandelen en er de verschillende kamers te bezoeken? Of de Elvis Presley Birthplace in Tupelo te bezoeken met Elvis' geboortehuisje, de kerk waar Elvis vele gospelmissen bijwoonde in zijn jonge jaren? Samen met ElvisMatters/Graceland Tours beleef je jouw DROOMREIS! Vanaf 2495 euro kan je jouw ultieme Elvis-reis beleven!

Je beleeft ELVIS WEEK 2019 op zijn best, in het luxueuze viersterrenhotel Sheraton Downtown Memphis, op enkele minuten van het bruisende leven en de vele bluescafés in Beale Street! Je bezoekt de vele hotspots in de stad die belangrijk waren in Elvis zijn leven, en ook de legendarische Sun Studio waar hij zijn eerste singles opnam. Daarbij heb je voldoende vrije tijd, en diegenen die ook van countrymuziek houden kunnen kiezen voor een optionele daguitstap naar Nashville.

Wie ook de glitterstad Las Vegas wil bezoeken, kan met ons meereizen van 5 tot 10 augustus 2019. Alle info is terug te vinden op onze website www.graceland-tours.com. ElvisMatters/Graceland Tours vertoeft van 10 tot en met 18 augustus in Memphis.

Bovendien wanneer je je reis voor 1 december boekt krijg je nog 50 euro korting erbovenop! ElvisMatters/Graceland Tours kiest voor kwaliteit wat betreft hotels, luxevervoer, Nederlandstalige gidsen, enz. Bekijk ons promotiefilmpje via onderstaande link!

Voor meer info en prijzen, stuur ons een mail naar jeroen@elvismatters.com of michel@elvismatters.com
 
 Bekijk onze promoclip USA 2019  
 
Gepubliceerd: 06 november 2018, 07:39
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Fun In Acapulco