magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 De vonken spatten er af tijdens Viva Las Vegas 2018
 
Gisteren vond de vijfde editie plaats in het Van der Valk Hotel in Eindhoven. Wie een show in Vegas-stijl wilt bijwonen moest zeker aanwezig zijn gisteren. De immense 040-zaal van het hotel werd omgetoverd naar glitter en glamour. En de eerste bezoekers arriveerden al vroeg in de namiddag om in te checken in het hotel en zich relaxed voor te bereiden op het concert.

Voorafgaand aan het optreden werd het nieuwste album van Bouke nog voorgesteld. ‘Bouke at SUN’, waarbij de acht songs werden opgenomen in de legendarische Sun Studio in Memphis! Een droom van iedere muzikant om hier op te nemen, maar werkelijkheid voor Bouke en de ElvisMatters Band die vorig jaar de studio introkken. Het album is te koop op CD en gele vinyl.

De setlist bestond uit vele klassiekers die je meenamen naar Las Vegas, en voor de vijfde editie werd noch kosten noch moeite gespaard om er een topshow van te maken! De vonken spatten tijdens de show er af bij vele nummers, en de concertgangers zongen, dansten mee, en beleefden de avond van hun leven! Maar mooie liedjes duren helaas niet lang, en na een show van bijna drie uur sloot Bouke af met ‘My Way’ en ‘Viva Las Vegas’! Veel dank aan allen die er bij waren voor deze schitterende avond! De bezoekers konden aan onze Viva Las Vegas photobooth een gratis souvenirfoto laten maken, compleet met boa’s, glitter en Vegas-stijl!
 
 
Gepubliceerd: 23 september 2018, 09:17
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Ron Rutten
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Pot Luck